Manifestaties

 

Wijncursus 'Essentie rond wijn'
We starten onze wijncursus ‘Essentie rond wijn’ terug op en dit vanaf maandag 11 april. 5 maandagen gaan we u onderdompelen in die wonderlijke wijnwereld en u laten genieten van wijnen, waarbij we telkens gaan bespreken met welk type gerechten die flessen een perfecte match zouden kunnen vormen. Max. 10 personen kunnen hieraan deelnemen. Inschrijven vooraf is noodzakelijk en kan via mail naar eric @ predikaat.be
.
Deelnamekost is € 195.00/persoon voor de ganse cursus en dit dus wijnen, elektronische nieuwsbrief en syllabus inbegrepen. Bijkomende info kunt u ook bekomen door ons even te contacteren op 0475/28.51.42 (gsm Eric)

 

 

 

Grote Lentedegustatie 2016
Tijdens het vorige Pinksterweekend van vrijdag 13/05 tot en met maandag 16/05 organiseerden we opnieuw de grote Lentedegustatie
en dit in aanwezigheid van diverse wijnboeren en voorzien van onze vaste ‘wijnwaarden’ maar ook natuurlijk enkele speciale wijnen.

 

 

 

RELATIEGESCHENKEN

Een goede fles wijn krijgen is een ECHT geschenk voor het merendeel van de Belgische bevolking. Indien deze fles dan nog een erg goede prijs-kwaliteit-verhouding heeft, dan is de koper ervan ook nog eens extra verwend.

PREDIKAAT kan zorgen voor prachtige wijngeschenken, OOK aangevuld met lokale streekproducten, zoals Haspengouwse likeurtjes, confituur, ... dit alles verpakt in houten kistjes, mooie kartonnen doosjes, ... kortom in de verpakking die het bést past met het imago van uw bedrijf of persoon !

Indien interesse, aarzel niet Marleen te contacteren op 011/59.33.08 of 0477/265.194 !

 

 

 

Openingsuren

U bent steeds welkom in onze wijnhoeve en dit op afspraak (011/59.33.08). Elke zaterdag zijn we er sowieso en dit van 10u00 tot 17u00.

Wij maken graag tijd voor u om een degelijke wijnadvies te geven. Contacteer ons daarom even vooraleer u komt. Wijn drinken mét advies wordt genieten !!

 

 

 

Speciale HORECA-actie

Wij hebben ondertussen een mooi gamma wijnen samengesteld die uitermate geschikt zijn om aan te bieden aan de klanten van een betere horecazaak.

Ook traiteurs kunnen bij ons terecht om wijntjes te kopen met een zeer mooie prijs-kwaliteitsverhouding. Contacteer ons voor bijkomende info op 011/59 33 08

 

 

 

 

Verenigingen

Voor verenigingen die een eetdag organiseren geven we een speciale service: lekkere wijn, niet duur, gratis gebruik van degelijke glazen en.... een speciale ondersteuning voor de clubkas.

Bijkomende info via 011/59 33 08